Small groups: 3-5 students

Curs d'anglès online anual

Curs d'anglès online

Vols millorar el teu nivell d'anglès? Amb el nostre curs d'anglès online anual podràs!
 
Aprèn anglès siguis on siguis a través del teu ordinador! Tant si tens nivell inicial, intermedi o avançat podràs millorar-lo gràcies al nostre curs en línia. Els nostres professors/es nadius i especialitzats t'ajudaran a practicar el teu anglès mitjançant la conversa i classes dinàmiques, a més, utilitzaran materials interactius com vídeos, exercicis en línia, etc. 
 

Com funciona aquest curs?
El nostre curs d'anglès online està pensat per impartir-se des de l'octubre fins al juny a través de les plataformes en línia Skype, Zoom, Google Hangouts o Google Meet (segons la preferència dels estudiants i del professor/a). El curs consta de 3 hores a la setmana en dos dies, dilluns i dimecres o dimarts i dijous; o en un dia, el divendres o dissabte al matí. Podràs conversar i aprendre amb el professor/a i els teus company/es (grups reduïts de 3 fins a màxim 6 persones). Així, incorporaràs vocabulari i gramàtica d'una forma senzilla i natural!
 
Si vols seguir un curs d'anglès de qualitat amb la comoditat de ser a casa teva, no ho dubtis: contacta'ns i t'ajudarem a fer-ho possible!

Time course: 
Novembre - Febrer
Levels: 
A1 - A2 - B1 - B2
Students per class: 
3-6
Schedule: 
Matins i tardes
Preu al comptat: 
420€ + 40€ matricula

Contact us for +information

Covid-19 notice

During the NEW NORMALITY that applies in Barcelona, we offer face-to-face and online courses as needed. We adapt to your technological possibilities!

Language Center Novalingua. Your language school at Barcelona.
We are in Plaça Lesseps, 4 (corner. Gran de Gracia) 08023 Barcelona, phone number 934140302. Underground: Lesseps. Buses: 22, 24, 27, 32, 87, 92, 116, V17 and H6.