Inmersion courses

Curs d'immersió

Vols descobrir la ciutat de Barcelona mentre fas un curs intensiu d'espanyol o català?
 
A Novalingua t'oferim la possibilitat de gaudir de la ciutat durant una setmana mentre millores el teu nivell d'espanyol o de català. Amb aquest curs d'immersió d'idiomes, estaràs acompanyat/da tot el dia (de 9:00h a 17:00h) de tres professors nadius, amb els quals no només faràs classe, sinó que també sortiràs a dinar fora per seguir practicant en un àmbient més distès (preu del dinar inclòs). Els nostres cursos d'immersió estan disponibles per a un màxim de 4 estudiants i inclouen pràctica assistida a la nostra Aula de Recursos Multimèdia, on podràs entrenar la teva comprensió auditiva
 
Si et ve de gust viure una experiència diferent, vine a Novalingua!
 
Els cursos d'immersió també poden es realitzar en altres idiomes com anglès, francès, etc. Si estàs interessat en un curs d'aquest tipus, posa't en contacte amb nosaltres!

Language Center Novalingua. Your language school at Barcelona.
We are in Plaça Lesseps, 4 (corner. Gran de Gracia) 08023 Barcelona, phone number 934140302. Underground: Lesseps. Buses: 22, 24, 27, 32, 87, 92, 116, V17 and H6.

Covid-19 notice

During the alarm status and the different phases of de-escalation that apply to Barcelona, our courses are conducted online, if necessary. We adapt to your technological possibilities!

Subscribe to Inmersion courses