Small groups: 3-5 students

Inmersion courses

Curs d'immersió

Vols descobrir la ciutat de Barcelona mentre fas un curs intensiu d'espanyol o català?
 
A Novalingua t'oferim la possibilitat de gaudir de la ciutat durant una setmana mentre millores el teu nivell d'espanyol o de català. Amb aquest curs d'immersió d'idiomes, estaràs acompanyat/da tot el dia (de 9:00h a 17:00h) de tres professors nadius, amb els quals no només faràs classe, sinó que també sortiràs a dinar fora per seguir practicant en un àmbient més distès (preu del dinar inclòs). Els nostres cursos d'immersió estan disponibles per a un màxim de 4 estudiants i inclouen pràctica assistida a la nostra Aula de Recursos Multimèdia, on podràs entrenar la teva comprensió auditiva
 
Si et ve de gust viure una experiència diferent, vine a Novalingua!
 
Els cursos d'immersió també poden es realitzar en altres idiomes com anglès, francès, etc. Si estàs interessat en un curs d'aquest tipus, posa't en contacte amb nosaltres!

Covid-19 notice

During the NEW NORMALITY that applies in Barcelona, we offer face-to-face and online courses as needed. We adapt to your technological possibilities!

Language Center Novalingua. Your language school at Barcelona.
We are in Plaça Lesseps, 4 (corner. Gran de Gracia) 08023 Barcelona, phone number 934140302. Underground: Lesseps. Buses: 22, 24, 27, 32, 87, 92, 116, V17 and H6.

Subscribe to Inmersion courses